Dutch Doughnuts (± 30 stuks)

Makro Bake & Deco

Bereidingswijze Stap 1 : Doe de mix voor Dutch doughnuts, suiker, lauwe melk, gesmolten  (room)boter, lauw water en eieren (op kamertempratuur) in een mengkom. Kneed het geheel in circa 3 minuten tot een soepel en plakkerig deeg. Dek de mengkom af met huishoudfolie en laat het 45 minuten rijzen op een warme plek. Stap 2: Verwarm Natura oliebollenolie of zonnebloemolie … Read More

Koekbakjes – Mix voor Koekdeeg

Makro Bake & Deco

Bereid het deeg volgens de bereidingswijze op de verpakking. Vet een muffinvorm goed in. Rol het deeg uit op 3,5 mm en steek rondjes uit met een Ø van 8 cm. Plaats deze plakjes in de muffinvorm, druk voorzichtig aan en prik met een vork een aantal gaatjes in de bodem om luchtbellen tijdens het bakken te voorkomen. Bak de koekbakjes in … Read More

Noten Koekplaat – Mix voor Koekdeeg

Makro Bake & Deco

Bereid het deeg volgens de bereidingswijze op de verpakking. Rol het deeg uit op 3,5 mm dikte. Bestrijk met een heel ei en bestrooi de plaat met een mengsel van gehakte pistachenoten, hazelnoten, pecannoten, sinaasappelsnippers en amandelstiftjes. Bak de koekplaat ca. 20 minuten op 175°C, laat afkoelen en breek in grove stukken.

Kwark – Vers fruit – taart (24 cm Ø) – Mix voor Biscuit

Makro Bake & Deco

Biscuitmix algemeen 200 gram mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel a 20 cm Ø 250 gram mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel a 22 cm Ø 350 gram mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel a 24/26 cm Ø 450 gram mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel a 30 cm Ø Bereid de biscuitmix volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bereid een kwarkbavaroisevulling door 160 gram … Read More

Chocoladetaart (20 cm Ø) – Mix voor Chocoladebiscuit

Makro Bake & Deco

Chocoladebiscuitmix algemeen 200 g mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel à 20 cm Ø 250 g mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel à 22 cm Ø 350 g mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel à 24/26 cm Ø 450 g mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel à 30 cm Ø Bereid de biscuitmix volgens bereidingswijze op de verpakking. Bereid een chocolade-bavaroisevulling door 80 gram bavaroisepoeder te mengen met 100 gram … Read More

Koffiebrownies – Mix voor Brownies

Makro Bake & Deco

Bereid de brownie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd deze 1 keer door. Maak een botercrème door roomboter met gezeefde poedersuiker luchtig te kloppen. Neem de helft van de crème en voeg hier wat koffie-extract aan toe. Bestrijk de onderste laag van de brownie hiermee. Smelt wat chocoladedruppels wit en spatel deze door de overige botercrème. Breng de witte chocoladebotercrème … Read More

Cupcakes – Mix voor Cupcakes

Makro Bake & Deco

Bereid de cupcakes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Decoraties naar eigen inzicht. Roer bijvoorbeeld een hoeveelheid koude glaçage glad of een bavaroise en decoreer de cakejes met behulp van een spuitzak. Gebruik verschillende spuitmondjes. Gebruik wat strooisels om het geheel af te maken.

Bosvruchtenplaatcake – Mix voor Muffins

Makro Bake & Deco

Muffinmix algemeen 250 gram mix / 100 ml water / 120 ml olie = 8 muffins 500 gram mix / 200 ml water / 240 ml olie = 16 muffins 750 gram mix / 300 ml water / 360 ml olie = 24 muffins (muffins afvullen 50-55 gram per stuk) Bereid het muffinbeslag volgens de bereidingswijze op de verpakking. Neem een cakevorm of bakplaat met hoge rand … Read More

Tiramisutaart (20 cm Ø) – Mix voor Chocoladebiscuit

Makro Bake & Deco

Chocoladebiscuitmix algemeen 200 g mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel à 20 cm Ø 250 g mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel à 22 cm Ø 350 g mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel à 24/26 cm Ø 450 g mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel à 30 cm Ø Bereid de biscuitmix volgens bereidingswijze op de verpakking. Bereid een tiramisu-bavaroisevulling door 250 gram mascarpone … Read More