Bereid het deeg volgens de bereidingswijze op de verpakking. Vet een muffinvorm goed in. Rol het deeg uit op 3,5 mm en steek rondjes uit met een Ø van 8 cm. Plaats deze plakjes in de muffinvorm, druk voorzichtig aan en prik met een vork een aantal gaatjes in de bodem om luchtbellen tijdens het bakken te voorkomen. Bak de koekbakjes in … Read More
Chocoladetaart (20 cm Ø) – Mix voor Chocoladebiscuit
Chocoladebiscuitmix algemeen 200 g mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel à 20 cm Ø 250 g mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel à 22 cm Ø 350 g mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel à 24/26 cm Ø 450 g mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel à 30 cm Ø Bereid de biscuitmix volgens bereidingswijze op de verpakking. Bereid een chocolade-bavaroisevulling door 80 gram bavaroisepoeder te mengen met 100 gram … Read More