Kwark – Vers fruit – taart (24 cm Ø) – Mix voor Biscuit

Makro Bake & Deco

Biscuitmix algemeen 200 gram mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel a 20 cm Ø 250 gram mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel a 22 cm Ø 350 gram mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel a 24/26 cm Ø 450 gram mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel a 30 cm Ø Bereid de biscuitmix volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bereid een kwarkbavaroisevulling door 160 gram … Read More

Chocoladetaart (20 cm Ø) – Mix voor Chocoladebiscuit

Makro Bake & Deco

Chocoladebiscuitmix algemeen 200 g mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel à 20 cm Ø 250 g mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel à 22 cm Ø 350 g mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel à 24/26 cm Ø 450 g mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel à 30 cm Ø Bereid de biscuitmix volgens bereidingswijze op de verpakking. Bereid een chocolade-bavaroisevulling door 80 gram bavaroisepoeder te mengen met 100 gram … Read More

Cupcakes – Mix voor Cupcakes

Makro Bake & Deco

Bereid de cupcakes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Decoraties naar eigen inzicht. Roer bijvoorbeeld een hoeveelheid koude glaçage glad of een bavaroise en decoreer de cakejes met behulp van een spuitzak. Gebruik verschillende spuitmondjes. Gebruik wat strooisels om het geheel af te maken.

Tiramisutaart (20 cm Ø) – Mix voor Chocoladebiscuit

Makro Bake & Deco

Chocoladebiscuitmix algemeen 200 g mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel à 20 cm Ø 250 g mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel à 22 cm Ø 350 g mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel à 24/26 cm Ø 450 g mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel à 30 cm Ø Bereid de biscuitmix volgens bereidingswijze op de verpakking. Bereid een tiramisu-bavaroisevulling door 250 gram mascarpone … Read More