Benodigdheden:
2 cakeblikken of bakplaat bekleed met bakpapier
Vulling 1:
Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de noten grof. Leg de noten op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster deze circa 7 minuten in de oven. Laat kort afkoelen. Hak het gedroogde fruit grof. Houd driekwart van de noten apart. Verdeel het fruit en de rest van de noten over de bakplaat of cakeblikken. Tempereer de chocolade. Giet het chocolademengsel in de vorm of over de met bakpapier beklede bakplaat. Strooi het achtergehouden notenmengsel erover. Laat de chocolade hard worden. Hak ze vervolgens in stukken.
Bij vulling 2:
Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de noten grof. Leg de noten op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster deze circa 7 minuten in de oven. Laat kort afkoelen. Hak het gedroogde fruit grof. Houd driekwart van de noten apart en de helft van het fruit. Tempereer de chocolade. Giet het chocolademengsel in de vorm of over de met bakpapier beklede bakplaat. Strooi het achtergehouden noten- fruitmengsel erover. Bestrooi met geraspte kokos. Laat de chocolade hard worden. Hak ze vervolgens in stukken.