Chocoladebiscuitmix algemeen 200 g mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel à 20 cm Ø 250 g mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel à 22 cm Ø 350 g mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel à 24/26 cm Ø 450 g mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel à 30 cm Ø Bereid de biscuitmix volgens bereidingswijze op de verpakking. Bereid een chocolade-bavaroisevulling door 80 gram bavaroisepoeder te mengen met 100 gram … Read More
Cupcakes – Mix voor Cupcakes
Bereid de cupcakes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Decoraties naar eigen inzicht. Roer bijvoorbeeld een hoeveelheid koude glaçage glad of een bavaroise en decoreer de cakejes met behulp van een spuitzak. Gebruik verschillende spuitmondjes. Gebruik wat strooisels om het geheel af te maken.