Biscuit:
Mix voor biscuit draaien (200 gram mix, 3 eieren, 20 ml water, zie bereidingswijze verpakking). Spatel de gemalen pistachenoten erdoor na opkloppen. Bakvorm invetten en met bakpapier bekleden. Vullen vorm met beslag en gladstrijken. Afbakken op 180°C, circa 20 min. Laat afkoelen. Mix voor bavaroise bereiden (65 gram bavaroisepoeder, 40 gram lauw water, 200 gram slagroom en 150 gram kwark, zie bereidingswijze verpakking). Water en kwark met een garde gladroeren, mix voor bavaroise toevoegen en goed mengen. Voeg naar wens 50 gram frambozenpuree toe bij het water-kwarkmengsel. Slagroom doorspatelen. Snijd de biscuitplak doormidden en bestrijk met frambozenjam en (frambozen)bavaroise. Strijk het biscuit af met bavaroise en plaats een uur in de koeling. Snijd het biscuit in vierkanten van 5x5cm.
Decoratie:
Kneed de witte marsepein soepel en rol uit tot een mooi dunne lap. Gebruik suikerbakkerspoeder om het plakken van de marsepein te voorkomen. Snijd deze lap in repen van 7,5 bij 22,5 cm. Rol de marsepein om de vierkantjes. Knijp de bovenkant naar elkaar toe. Decoreer met de rode besjes en de groene marsepein. Bestrooi licht met suikerbakkerspoeder. Gebruik een zeefje voor het mooiste resultaat.