Biscuit: Mix voor biscuit draaien (200 gram mix, 3 eieren, 20 ml water, zie bereidingswijze verpakking). Spatel de gemalen pistachenoten erdoor na opkloppen. Bakvorm invetten en met bakpapier bekleden. Vullen vorm met beslag en gladstrijken. Afbakken op 180°C, circa 20 min. Laat afkoelen. Mix voor bavaroise bereiden (65 gram bavaroisepoeder, 40 gram lauw water, 200 gram slagroom en 150 gram … Read More
Rijkgevulde kerstmuffinplaat met Amaretto-bavaroise-topping
Benodigdheden: Bakvorm circa 28 cm x 18 cm (brownie-vorm) Muffinplaat: Mix voor muffins draaien (500 gram mix, 220 gram olie, 200 gram water, 15 gram koekkruiden, zie bereidingswijze verpakking). Spatel de vulling erdoor. Bakvorm invetten en met bakpapier bekleden. Vorm vullen met beslag en gladstrijken. Afbakken op 170°C gedurende 60 minuten. Laat afkoelen. Decoratie: Mix voor bavaroise bereiden (65 gram … Read More