Chocoladebiscuitmix algemeen
200 g mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel à 20 cm Ø
250 g mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel à 22 cm Ø
350 g mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel à 24/26 cm Ø
450 g mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel à 30 cm Ø
Bereid de biscuitmix volgens bereidingswijze op de verpakking. Bereid een tiramisu-bavaroisevulling door 250 gram mascarpone op kamertemperatuur glad te roeren in een kom. Voeg hier 100 gram lauw water en 130 gram mix voor bavaroise aan toe, goed doorkloppen met een garde. Voeg 375 gram lobbig geklopte slagroom toe en spatel dit rustig door. Kapsel doorsnijden, tremperen met Amaretto en vullen met bavaroise en Amaretti-koekjes. Taart afstrijken met bavaroise. Zijkant decoreren met witte chocoladebloesem. Bovenkant met doppen bavaroise afwerken d.m.v. een spuitzak en licht bestrooien met cacaopoeder. Na afwerking direct koelen. Een uur voor serveren uit de koelkast halen.