Bereid het deeg volgens de bereidingswijze op de verpakking. Vet een muffinvorm goed in. Rol het deeg uit op 3,5 mm en steek rondjes uit met een Ø van 8 cm. Plaats deze plakjes in de muffinvorm, druk voorzichtig aan en prik met een vork een aantal gaatjes in de bodem om luchtbellen tijdens het bakken te voorkomen. Bak de koekbakjes in … Read More
Noten Koekplaat – Mix voor Koekdeeg
Bereid het deeg volgens de bereidingswijze op de verpakking. Rol het deeg uit op 3,5 mm dikte. Bestrijk met een heel ei en bestrooi de plaat met een mengsel van gehakte pistachenoten, hazelnoten, pecannoten, sinaasappelsnippers en amandelstiftjes. Bak de koekplaat ca. 20 minuten op 175°C, laat afkoelen en breek in grove stukken.
Kwark – Vers fruit – taart (24 cm Ø) – Mix voor Biscuit
Biscuitmix algemeen 200 gram mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel a 20 cm Ø 250 gram mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel a 22 cm Ø 350 gram mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel a 24/26 cm Ø 450 gram mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel a 30 cm Ø Bereid de biscuitmix volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bereid een kwarkbavaroisevulling door 160 gram … Read More
Chocoladetaart (20 cm Ø) – Mix voor Chocoladebiscuit
Chocoladebiscuitmix algemeen 200 g mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel à 20 cm Ø 250 g mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel à 22 cm Ø 350 g mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel à 24/26 cm Ø 450 g mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel à 30 cm Ø Bereid de biscuitmix volgens bereidingswijze op de verpakking. Bereid een chocolade-bavaroisevulling door 80 gram bavaroisepoeder te mengen met 100 gram … Read More
Cupcakes – Mix voor Cupcakes
Bereid de cupcakes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Decoraties naar eigen inzicht. Roer bijvoorbeeld een hoeveelheid koude glaçage glad of een bavaroise en decoreer de cakejes met behulp van een spuitzak. Gebruik verschillende spuitmondjes. Gebruik wat strooisels om het geheel af te maken.
Tiramisutaart (20 cm Ø) – Mix voor Chocoladebiscuit
Chocoladebiscuitmix algemeen 200 g mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel à 20 cm Ø 250 g mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel à 22 cm Ø 350 g mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel à 24/26 cm Ø 450 g mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel à 30 cm Ø Bereid de biscuitmix volgens bereidingswijze op de verpakking. Bereid een tiramisu-bavaroisevulling door 250 gram mascarpone … Read More