Biscuitmix algemeen 200 gram mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel a 20 cm Ø 250 gram mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel a 22 cm Ø 350 gram mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel a 24/26 cm Ø 450 gram mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel a 30 cm Ø Bereid de biscuitmix volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bereid een kwarkbavaroisevulling door 160 gram … Read More
Chocoladetaart (20 cm Ø) – Mix voor Chocoladebiscuit
Chocoladebiscuitmix algemeen 200 g mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel à 20 cm Ø 250 g mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel à 22 cm Ø 350 g mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel à 24/26 cm Ø 450 g mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel à 30 cm Ø Bereid de biscuitmix volgens bereidingswijze op de verpakking. Bereid een chocolade-bavaroisevulling door 80 gram bavaroisepoeder te mengen met 100 gram … Read More