Biscuitmix algemeen
200 gram mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel a 20 cm Ø
250 gram mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel a 22 cm Ø
350 gram mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel a 24/26 cm Ø
450 gram mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel a 30 cm Ø
Bereid de biscuitmix volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bereid een kwarkbavaroisevulling door 160 gram kwark glad te roeren. Meng 80 gram mix voor bavaroise met 80 gram lauw water, voeg de kwark toe. Spatel er rustig 320 gram lobbig geklopte slagroom door. Kapsel 2 keer doorsnijden en vullen met de bavaroise. Zijkant ook aanstrijken met bavaroise. Plaats de taart in de koeling. Rol groene marsepein uit tot een lange lap in de gewenste dikte en snijd hier een reep van, lang en breed genoeg om de zijkant mee te bekleden. Bestrijk de bovenkant met afdekgelei en decoreer met vers fruit.