Chocoladebiscuitmix algemeen
200 g mix / 3 eieren / 20 ml water = 1 kapsel à 20 cm Ø
250 g mix / 4 eieren / 25 ml water = 1 kapsel à 22 cm Ø
350 g mix / 5 eieren / 35 ml water = 1 kapsel à 24/26 cm Ø
450 g mix / 7 eieren / 45 ml water = 1 kapsel à 30 cm Ø
Bereid de biscuitmix volgens bereidingswijze op de verpakking. Bereid een chocolade-bavaroisevulling door 80 gram bavaroisepoeder te mengen met 100 gram lauw water. Smelt 80 gram chocoladedruppels au bain-marie en voeg deze toe aan het bavaroisemengsel. Spatel er rustig 400 gram lobbig geklopte slagroom door.
Kapsel 2 keer doorsnijden en vullen met de chocolade-bavaroise. Zijkant en bovenkant ook aanstrijken met bavaroise. Plaats de taart in de koeling. Rol 300 gram blanke marsepein uit tot een dunne plak en bekleed hier de taart mee. Verwarm 250 gram chocolade-glaçage volgens de bereidingswijze en bedek hier de taart mee. Roer een kleine hoeveelheid koude glaçage glad en decoreer de taart met behulp van een cornetje. Verder decoreren naar eigen inzicht.